SAMT, Nike Air Max 'Infrarød' Kommer tilbage i 2013

Болтаем на любые темы

SAMT, Nike Air Max 'Infrarød' Kommer tilbage i 2013

Сообщение xiao 18 апр 2016, 08:35

Ingen massiv top-of-the-line Air Jordan falder i denne weekend, men der er stadig nogle solide temperatur. Ud over Zoom Kobe VII Gepard, nike air max dame Infrarød udgivelsesdato kan også være sat til i morgen, August 25th, og det er uden tvivl en god en. Sko, sports aktiviteter den klassiske farve-blokering og infrarød colorway, som vi alle kender så godt som kærlighed, men på en Hyperfuse ER konstrueret. Grab 'em på detailhandlere i morgen.

Træner kunstner Elom Bowman gik på arbejde igen på, hvad der synes at være hans foretrukne medium, miljøet Max. Hans nyeste funktion er en Atmos-inspireret nike air max 2015 mens tilpassede, med kvasi-elefant print mønster over det meste af skoen, der har en sort-blå-grå-paletten lånt gennem Atmos Air Max 1 . Strejke springet til masser af billeder, og gå til den faktiske Ecentrik Artisteri hjemmeside til at blive vist ind snuppe et par.

Den anden dag delte vi nogle store oplysninger, nemlig, at OL Air max pas cher 1 Hvid/Rød vil ramme butikkerne mod i begyndelsen af 2013. I dag bliver det meget bedre, med OG billigesko.net antal Infrarøde også indstillet til at vende tilbage i Foråret 2013. Uden tvivl den mest berømte colorway af den ikoniske jogger, er den Infrarøde sports-hvid-farvet mesh mod ovleraying grå ruskind og sort læder-baseret, med røde detaljer udfylde off tidløst look. Holde tuned for opdateringer og yderligere billeder. Billeder via highsnobiety.
xiao
 
Сообщений: 6
Зарегистрирован: 04 мар 2016, 10:56

Вернуться в Трынделка

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1